Съставки:
200 гр. брашно
1 бакпулвер
около 150 гр масло
50 гр захар
2 с.л. смлени орехи
1 ванилия
Приготвяне:
Замесва се тесто от 200 гр брашно, в което са разбъркани пакетче бакпулвер, около 150 гр масло, вода - за да се получи меко тесто, 50 гр захар, 2 с.л. смлени орехи и ванилия. Оставя се да престои около 20 минути. Разточва се на кора и от нея се разрязват формички. Слагат се в намаслена тава и се пекат. Когато се извадят от фурната и още докато са горещи се поръсват с шоколадови пръчици.
сряда, 25 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
1 коментара:
В съставките си объркала 150 гр. брашно вместо масло.
Публикуване на коментар