вторник, 24 февруари 2009 г.

Яйца, пълнени със сирене Крема

Съставки:

5 яйца
1 пакетче сирене Крема
1 домат
1 краставица
1 кг (2 кофички) кисело мляко
1/5 връзка магданоз
сол и чесън на вкус




Приготвяне:

Твърдо сварените яйца се обелват и се разрязват по дължина на две части. Изваждат се жълтъците и на тяхното място със супена лъжица се поставя сиренето, след което отново се съединяват двете части на всяко яйце. Напълнените със сиренето яйца се поставят върху шприцованото като роза изцедено, леко подсолено и подлучено със счукан чесън мляко, поръсват се с настърганите жълтъци и се украсяват с кръгчета от краставицата и домата и листа от магданоза.

0 коментара:

Публикуване на коментар