Съставки:
* 5 средно големи картофа
* 1 пилешко бутче
* 1/2 глава лук
* копър
* майонеза
* сол
* черен пипер
* маслини (за декорация)
* 1 лимон
* олио
* 1 яйце
Приготвяне:
Сваряваме бутчето и обезкостяваме, след това варим картофите и яйцето, картофите нарязваме на ситно, лукът също, смесваме с пилешкото месо и майонезата (на око). Добавяме олиото и лимона, солта и копъра и бъркаме добре. Оформяме на топка и стържем отгоре свареното яйце, за декорация нареждаме маслини. Поръсваме леко с черен пипер.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар