вторник, 24 февруари 2009 г.

Зеленчукова торта

Съставки:

* картофи - 1 1/2 кг
* 2-3 моркова
* 4 яйца
* 300 гр кашкавал
* 1 буркан кисели краставици
* 2 майонези




Приготвяне:

Картофите и морковите се почистват, обелват и нарязват на кубчета. Варим в леко подсолена вода. През това време сваряваме яйцата и ги обелваме. Настъргваме киселите краставички и кашкавала. Когато картофите са сварени ги пасираме добре. Разделя ме ги на две. Половината картофи с морковите разстиламе в тава и поръсваме с половината краставица, кашкавал и две настъргани яйца. Отгоре слагаме всичката майонеза, после останалите картофи и накрая отгоре всичко останало - краставици, кашкавал и двете настъргани яйца.

0 коментара:

Публикуване на коментар