Съставки:
* картофи - 1 1/2 кг
* 2-3 моркова
* 4 яйца
* 300 гр кашкавал
* 1 буркан кисели краставици
* 2 майонези
Приготвяне:
Картофите и морковите се почистват, обелват и нарязват на кубчета. Варим в леко подсолена вода. През това време сваряваме яйцата и ги обелваме. Настъргваме киселите краставички и кашкавала. Когато картофите са сварени ги пасираме добре. Разделя ме ги на две. Половината картофи с морковите разстиламе в тава и поръсваме с половината краставица, кашкавал и две настъргани яйца. Отгоре слагаме всичката майонеза, после останалите картофи и накрая отгоре всичко останало - краставици, кашкавал и двете настъргани яйца.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар