вторник, 24 февруари 2009 г.

Сирене с лук и яйца

Съставки:

150 г сирене
3 яйца
1 глава кромид лук
4 с.л. растително масло
1 ч.л. червен пипер
1/5 връзка магданоз и сол на вкус




Приготвяне:

Сиренето се измива и се нарязва на малки кубчета. Лукът и магданозът се нарязват на дребно. Твърдо сварените яйца се настъргват на едро ренде. В индивидуални чинийки или в плато се слага сиренето, върху него - сместа от лука и магданоза, а най-отгоре - настърганите яйца. Предястието се поръсва с растителното масло и червения пипер и по желание може да се украси с кръгчета от твърдо сварено яйце и листенца от магданоз.

0 коментара:

Публикуване на коментар