Съставки:
* по 1 глава чесън за всеки човек
* зехтин
* сирене Бри
* нарязана и изпечена франзела
Приготвяне:
Загрейте фурната на 160 градуса. Махнете горните пластове обелки от главите чесън и наръсете чесъна със зехтин. Увийте в алуминиево фолио като направите няколко дупчици, за да може парата да излиза. Печете 1 1/4 часа. Когато са готови извадете целите глави и ги нарежете хоризонтално на половина. За да сервирате затоплете брито във фурната на 160 градуса докато започне леко да се топи. Поставете от сиренето върху парчета франзела, след което поставете отгоре и от топлия чесън.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар