Съставки:
* 5 чаени чаши зелев сок
* 1/4 кисела зелка
* 1 стрък праз
* 100 г маслини
* 2 яйца
* 3 супени лъжици растително масло
* 1 чаена лъжичка червен пипер
* 2 червени сушени пиперки (сладки или лютиви)
Приготвяне:
Ситно скълцаното зеле и дребно нарязаният праз се заливат с току що наточения зелев сок и се разбъркват с леко запечените и ситно натрошени сушени пиперки, растителното масло и червения пипер. Почистени от костилките и едро нарязани маслини и настъргани твърдо сварени яйца също се прибавят. Лютивите пиперки се запичат и се добавят.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар