Съставки:
за тестото
* брашно
* мая
* доматен сос
* яйце
за плънката
* лук
* зелена и червена чушка
* морков
* чесън
* маслини
* гъби
* шпеков салам
* сирене натрошено
* чубрица
* черен пипер и други подправки по избор
Приготвяне:
Запържваме лук зелена и червена чушка, морков, чесън, маслини, гъби и шпеков салам - всичко нарязано на малки парченца. Като се изпържат добавяме сирене натрошено и слагаме подправки - чубрица, черен пипер и други по избор.
Втасалите питки (направени от продуктите за тесто и оставени на топло да втасат) раздърпваме като мекици и в средата слагаме по една суп. лъжица плънка, завиваме внимателно четирите края и отгоре, където сме събрали крайчетата слагаме кашкавал. Пече се в загрята фурна около 30 минути.
Много са вкусни и ароматни.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар