Съставки:
250 г сух бял хляб
125 г сирене
125 г пресен колбас
2 яйца
75 г мазнина
1 ч.ч. прясно мляко
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Хлябът се нарязва на тънки филийки, които се потапят в горещото мляко и се поставят в тавичка със сгорещената мазнина. Настърганото сирене и! ситно нарязаният колбас се Размесват с разбитите жълтъци от яйцата и се изсипват върху хляба. Отгоре се прибавят разбитите на сняг белтъци. Предястието се пече в умерена фурна, поднася се топло с домат и кисела краставичка или с подходяща за сезона гарнитура.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар