Съставки:
* 5 свински крачета
* 3 големи глави кромид лук
* 5 скилидки чесън
* 3 моркова
* 1 зелена чушка
* 1 червена чушка
* малко корен от целина
* сол и черен пипер на вкус
* 2 зеленчукови бульона
Приготвяне:
В тенджера под налягане се слагат крачетата, кромида нарязан на едро, чесъна, морковите нарязани на колелца, чушките нарязани на дребно и корена от целина също нарязан на ситно. Овкусява се с подправките на вкус, прибавят се и бульончетата. Слага се вода, колкото да покрие продуктите. Захлупва се и се вари час и половина на слаб огън
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар