Съставки:
* 400 гр риба (сом, шаран и др.)
* 2 глави лук
* 1 морков
* 2 домата
* 2 корена магданоз
* 5 с. л. олио
* 10 зърна черен пипер
* 1 дафинов лист
* 3-4 стръка девисил
* 2 яйца
* 1/2 кофичка кисело мляко
Приготвяне:
1. Сваряваме почистената и измита риба заедно със ситно нарязания зеленчук, подправките и магданоза.
2. Сварената риба изваждаме от бульона, почистваме я от костите, нарязваме на парчета и връщаме обратно.
3. Застройваме с киселото мляко и яйцето.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар