Съставки:
* 1 зелена салата или маруля
* 3 яйца
* 1 ч. ч. кисело мляко (сметана)
* 3 с. л. растително масло
* 1/2 връзка магданоз
* сол на вкус
Приготвяне:
Отделят се листата на зелената салата (или марулята), измиват се добре, нарязват се на ленти и се заливат с киселото мляко (сметаната), разбито с 1/2 от дребно нарязания магданоз, 1/2 от твърдо сварените и нарязани на резенчета яйца, растителното масло и сол на вкус. Размесват се и се поставят в подходяща чиния. Приготвената салата се украсява с листенца от останалия магданоз и кръгчета или резенчета от останалите сварени яйца.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар