Съставки:
* 1/4 средно голяма кисела зелка
* 1 стрък праз
* 5 чаени чаши зелев сок
* 2 сушени червени пиперки (сладки)
* 1 чаена лъжичка червен пипер
* 3 супени лъжици растително масло
* 1-2 лютиви пиперки ( по желание)
Приготвяне:
Ситно скълцаното зеле и дребно нарязаният праз се заливат с току що наточения зелев сок и се разбъркват с леко запечените и ситно натрошени сушени пиперки, растителното масло и червения пипер. Лютивите пиперки също се запичат и се натрошават в чорбата (по желание) преди консумацията й.
неделя, 22 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар