Съставки:
250 г шунка
250 г сирене
3 с.л. прясно мляко
2 с.л. настърган хрян
2 стръка пресен кромид лук
черен и червен пипер
листа от зелена салата
сол на вкус
Приготвяне:
Сиренето се натрошава на ситно и се смесва с млякото, настъргания хрян, дребно нарязания лук, червен и черен пипер. Добавя се, ако е необходимо, и малко сол. Шунката се нарязва на тънки филийки, които се намазват с дебел пласт от приготвената смес и се увиват, стегнато на руладини.
Поставят се в хладилник, за да се стегнат добре и се поднасят върху лист от салатата.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар