Съставки:
* 4-5 кремвирша
* 6-7 средно големи картофа
* 6-7 лъжици млян домат или салца
* 20 гр. олио
* 100 гр. кашкавал
Приготвяне:
- Обелваме картофите и ги нарязваме на колелца с дебелина около 0,5 см.
- Обелваме кремвиршите и ги нарязваме на колелца
- В намазана с олио тавичка слагаме ред картофи
- Върху тях нареждаме кремвирши
- Слагаме 2-3 лъжици домат - отново картофи, кремвирши, домат
- Най-отгори трябва да са картофи
- Завиваме във фолио и печем 40 мин. във ферната
- Махаме фолиото, настъргваме кашкавала и печем още 10 минути до зачервяване
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар