Съставки:
* 150 г шунка
* 100 г прясно краве масло
* 2 супени лъжици прясно мляко
* 1 чаена лъжичка горчица
* 1/5 връзка магданоз
* сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
Шунката се нарязва на парченца и се смила в машинка за месо с дребна решетка или се разбива с миксер едновременно с млякото. Маслото се разбива до пухкавост и към него се прибавят постепенно смляната или разбитата с млякото шунка, горчицата, сол и черен пипер на вкус. Приготвеният пастет се поднася като предястие, украсено с листа от магданоза, или се използува за намазване на сандвичи.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар