вторник, 24 февруари 2009 г.

Рибна торта

Съставки:

две, три рибни консерви по избор
парче масло
кисели краставички
малко соев сос
ситно счукан чесън
по желание лют пипер
готови палачинки
мариновани рибки тип "перла"
сметана
зърно черен пипер




Приготвяне:

Всички продукти без палачинките се пасират с ножа на миксера и с така получения рибен пастет се намазва всяка палачинка по отделно, като ги редим една върху друга. Последната се намазва с пастета и се заглажда. С помоща на шприц правим розичка от сметаната и в нея поставяме зърно черен пипер. Маринованите рибки редим отгоре, като ги навиваме на кръгче.Оставяме това произведение да се стегне в хладилника за не по мало от два часа.

0 коментара:

Публикуване на коментар