Съставки:
* 4 големи печени картофа, цели и с обелките
* 4 твърдо сварени и нарязани на дребно яйца
* 1 консерва изцедена риба тон (може и друг вид риба)
* 3/4 до 1 ч.ч. настърган кашкавал
* 1 ч.ч. майонеза
* 1-2 ч.л. захар
* 1/2 ч.ч. нарязана целина
* 1/4 ч.ч. нарязан на ситно лук
* 1/4 ч.ч. трушия по избор
Приготвяне:
Разрежете картофите по дължина и изгребете вътрешността. Смесете я с останалите продукти на каша. С лъжица, напълнете двете половинки на картофите, поръсете с кашкавала и върнете във фурната, докато кашкавала започне да се топи.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар