Съставки:
500 г краставички
150 г извара
50 г шунка
1 к.ч. прясно мляко
1 к.ч. растително масло
3 скилидки чесън
1/2 връзка копър
1/4 връзка магданоз
сол на вкус
Приготвяне:
Краставичките се разрязват по дължина, Издълбават се леко, за да придобият форма ,на лодка, и се посоляват. Изварата се разбива заедно с растителното масло, млякото, дребно нарязания копър, счукания чесън и сол. Краставичките се напълват с приготвения пастет, който се нанася с лъжичка или с шприц, и се украсяват с дребно нарязаната шунка и листа от магданоза.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар