Съставки:
2 листа от кори за баница
500 гр прясна коприва
2 яйца
1 глава лук
100 гр сирене
червен пипер
черен пипер
2 скилидки чесън
Приготвяне:
Копривата се попарва и изцежда добре, след което се нарязва на дребно и се запържва заедно с лук и подправките. След като поизстине се прибавят натрошеното сирене и 1 яйце, разбърква се добре, след което се слага от плънката по-малко върху кора, която сме оформили на малки квадрати, колкото да можем да затворим плънката добре като подвиваме крайщата. Потапяме в разбито яйце от двете страни и изпържваме до златисто. Киселото мляко ще бъде добра гарнитура.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар