Съставки:
* 200 г свински
* 100 г телешки черен дроб
* 50 г сланина
* 50 г прясно краве масло
* 1 филийка студен бял хляб
* 1 кафена чашка прясно мляко
* 1 яйце
* черен пипер
* сол на вкус
Приготвяне:
Дробът се нарязва на дребни парченца и се задушава в 1/2 от мазнината, след което се охлажда и се смила в машинка за месо с дребна решетка. Прибавя се предварително накиснатият в млякото хляб, нарязаните на дребни кубчета сланина, яйцето, черен пипер и сол на вкус. Сместа се разбърква добре, изсипва се в малка кексова форма и се пече кратко време при умерена температура.
вторник, 24 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар