Съставки:
* 400 гр кайма
* сол, черен и червен пипер
* 4 багети (малки франзели)
* жълта чушка
* червена чушка
* 125 гр кашкавал
* праз
* магданоз
Приготвяне:
1. Отрязвате горната част на багетите и издълбавате вътрешността.
2. Нарязвате чушките и праза на шайби, кашкавала настъргвате, магданоза на дребно.
3. Овкусявате каймата с пипера, солта и магданоза и напълвате приготвените багети.
4. Завивате хлебчетата в алуминиево фолио и запичате за около 20 минути на скарата.
5. Отваряте внимателно фолиото и покривате багетите с праза, чушките и най-отгоре настъргания кашкавал.
6. Запичате още малко докато кашкавала се разтече.
понеделник, 23 февруари 2009 г.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар